Hvad nu hvis jeg fortryder mit køb?

Fortryder du din booking har du 14 dage til at meddele os dette og få refunderet beløbet. De 14 dage starter fra den dag, du har reserveret og betalt for varen. Skriv til annemarie@rentista.dk, hvis du skulle fortryde. Fortryder du i perioden efter de 14 dage, refunderes 50% af beløbet.

Jeg er i tvivl om jeg kan passe kjolen 

Er du i tvivl, om kjolen passer, så anbefaler vi, for hvem det er en mulighed, at lægge vejen forbi Holte Midtpunkt 23, nord for København, og prøve dig frem inden du lejer. Du er altid velkommen til at skrive og spørge os til råds - om mål, fitting osv. Vi efterstræber at vise modelbilleder samt -videoer på hver style. 

Hvorfor kan jeg kun reservere tøjet torsdag til søndag?

For at være sikker på, at kjolen kan være til glæde for så mange, som muligt, har vi valgt, kun at udleje over weekenden og i faste intervaller (tors-søndag). Hvis du er interesseret i, at leje over en længere periode eller leje flere items, så kan du med stor fordel bruge rentista.dk

Der kan du leje helt op til tre items for en måned ad gangen. Er du medlem hos rentista.dk kan du også leje med 25% rabat på denne side. Har du spørgsmål til rentista.dk er du meget velkommen til at skrive til hello@rentista.dk, Vi svarer næsten med det samme :-)

Hvad hvis jeg gerne vil leje tøjet i længere tid?

På vores anden platform, rentista.dk, kan du leje for en hel måned ad gangen eller mere. Du kan ikke nødvendigvis finde de samme styles, som her hos Rentista OneTime, men udvalget er til gengæld MEGET større. 

Hvor langt ud i fremtiden kan jeg reservere en kjole?

Du kan leje 6 måneder frem i tiden. Hver måned forlænger vi med en ny måned i den anden ende. 

Hvad sker der, hvis jeg pletter på tøjet?

Rens er inkluderet i din leje og vi kan næsten fjerne alle pletter. 

Hvad sker der, hvis jeg ødelægger tøjet?

Hvis du ødelægger tøjet, så det ikke kan repareres, skal du betale 50% af butiksprisen, som den er angivet på produktsiden. 

Hvornår skal jeg sende tøjet retur?

Du skal sende tøjet retur mandagen straks efter weekenden, hvor du har brugt tøjet. Det er vigtigt, at du overholder dette, så vi kan nå at få kjolen videre til den næste pige, der har lejet den. 

Hvad sker der, hvis jeg glemmer at sende tøjet retur?

For hver ekstra dag du beholder tøjet, trækker vi dig 200,- kr. 

Kan jeg købe tøjet, hvis jeg bliver rigtig glad for det?

Du kan i udgangspunktet ikke købe tøjet, desværre. Men måske kan vi gøre undtagelser - du er derfor velkommen til at spørge os alligevel: send en mail til hello@rentista.dk.